Вівторок, 07.05.2024, 21:57

Леб'язька філія Зачепилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів

Меню сайту
Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Наше опитування
Найкращий день календаря ?
Всього відповідей: 147
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


ДжерелоОсвіта.ua

У четвер було проведено обов’язкове для усіх учасників зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури, результати якого зараховуватимуться як державна підсумкова атестація шкільного курсу з української мови, а також як вступний тест для бажаючих вступати до закладів вищої освіти у цьому році.

Максимальна кількість тестових балів за виконання частини тесту «Українська мова» дорівнює 68 тестовим балам.

Максимальна кількість тестових балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання сертифікаційної роботи з української мови і літератури дорівнює 104 балам.

З метою інформування учасників зовнішнього незалежного оцінювання у п'ятницю 25 травнябудуть опубліковані правильні відповіді на завдання тесту. Див. розділ Відповіді на тести ЗНО.

Таблиця відповідності тестових балів оцінкам за шкалою від 1 до12 балів з української мови та таблиця переведення тестових балів з української мови і літератури у рейтингову оцінку за шкалою від 100 до 200 балів будуть опубліковані за підсумками засідання експертної комісії з питань визначення результатів ЗНО, що відбудеться 14 червня.

Результати тестування з української мови і літератури будуть розміщені на інформаційних сторінках учасників ЗНО до 15 червня.

Після цього школи отримають результати державної підсумкової атестації своїх випускників.

Учасники тестування, які не змогли взяти участь в зовнішньому оцінюванні через об'єктивні причини, можуть до 31 травня подати до регіонального центру оцінювання якості освіти заяву про участь у додатковій сесії ЗНО. Додаткова сесія ЗНО з математики відбудеться 2 липня.

ЯК РОЗРАХУВАТИ БАЛ З УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ

Для отримання оперативної інформації про перебіг ЗНО приєднуйтесь до сторінокАбітурієнт та Освіта.ua у Facebook.

Просмотров: 330 | Добавил: vatanen2016 | Дата: 24.05.2018 | Комментарии (0)

Джерело - http://zachosvitaotg.at.ua       

22 травня комісією у складі відповідальних працівників відділу освіти , молоді та спорту Зачепилівської селищної ради, Красноградської міжрайонної філії  ДУ «Харківський обласний лабораторний центр» МОЗ України, управління Держпродспоживслужби в Зачепилівському районі здійснили об’їзди  закладів загальної середньої освіти, з метою  перевірки готовності пришкільних  таборів відпочинку з денним перебуванням  до відкриття табірної зміни. За результатами перевірки підписано протоколи вивчення стану  організації діяльності дитячих закладів відпочинку та складено акти готовності.

         Незмінними залишаються  завдання перед закладами освіти  безпечно організувати  оздоровлення та відпочинок дітей під час перебування в пришкільних таборах, забезпечити  змістовне дозвілля, попередити явище бездоглядності, продовжити безперервний виховний процес та розвиток творчих здібностей дітей.

         Тож, вдалого відпочинку!  

Просмотров: 350 | Добавил: vatanen2016 | Дата: 24.05.2018 | Комментарии (0)

 

 Джерелоhttp://zachosvitaotg.at.ua

Ще один навчальний рік прямує до свого логічного завершення. Незабаром гостинно розпочнуть свою роботу пришкільні табори відпочинку з денним перебуванням.

Планується забезпечити функціонування 3 таборів з денним перебуванням на базах 3 закладів  загальної середньої освіти. Відпочинкова зміна становитиме 14 робочих днів і триватиме з 29 травня до 15 червня.

З метою належної підготовки навчальних закладів до проведення літнього відпочинку дітей відділом освіти, молоді та спорту Зачепилівської селищної ради розроблено планові показники щодо охоплення дітей в пришкільних таборах. Влітку 2018  року планується оздоровити 702 дітей.

У цьому році на оздоровлення школярів виділено 245700,00 тис. грн. більше, ніж у минулому році. На особливому контролі відділу освіти перебуває питання організації харчування дітей в пришкільних таборах. У 2018 році вартість харчування на одного учня в день становитиме 25,00 грн. Діти забезпечуватимуться дворазовим харчуванням. Складено примірне  меню, яке включає в достатній кількості м’ясні страви, рибу, свіжі овочі, фрукти, твердий сир, печиво та натуральні соки. Сформовано штатні розписи.      Організаційно-педагогічну роботу в пришкільних таборах будуть здійснювати 91 працівників: директори таборів та їх заступники,  вихователі, кухарі, завгоспи, водії, прибиральниці.

        21.05.2018 проведено семінар - нараду керівників закладів освіти на якій  обговорювалися питання про  підготовку та організацію літньої оздоровчої кампанії т та відпочинку дітей улітку 2018 року; дотримання вимог щодо безпечності та окремих показників якості харчових продуктів під час оздоровчої кампанії   та вимоги санітарного законодавства при організації оздоровлення та відпочинку дітей улітку; протипожежні заходи під час проведення оздоровчої кампанії; організацію безпеки життєдіяльності та охорони праці в дитячих таборах відпочинку з денним перебуванням; порядок організації харчування дітей  та нормативно-правове забезпечення  цього питання; методичні засади організації роботи Літніх мовних таборів, організація  виховної роботи та планування  змістовного дозвілля; співпрацю Зачепилівського будинку дитячої та юнацької творчості з дитячими таборами відпочинку; проведенонавчання кухарів пришкільних оздоровчих таборів.

Просмотров: 381 | Добавил: vatanen2016 | Дата: 24.05.2018 | Комментарии (0)

21 травня під головуванням начальника відділу освіти, молоді та спорту Зачепилівської селищної ради Зеленського О.М.  на базі БДЮТ пройшла нарада з керівниками загальноосвітніх навчальних закладів за темою «Законодавчо-нормативні аспекти підготовки до 2018/2019 навчального року в контексті реформування освіти». При цьому увагу керівників було зосереджено на розгляді таких питань:

-нормативно-правове забезпечення організації навчання в 2018/2019 навчальному році;

- особливості формування освітніх програм закладів загальної середньої освіти на 2018/2019 навчальний рік;

- оновлення навчальних програм для учнів 10-х класів закладів загальної середньої освіти;

- вибір освітніх програм початкових класів закладів загальної середньої освіти;

- про підсумки вибору підручників для учнів 1-х класів закладів загальної середньої освіти.

        За підсумками наради керівникам було дано ряд доручень.

Джерелоhttp://zachosvitaotg.at.ua

 

Просмотров: 447 | Добавил: vatanen2016 | Дата: 24.05.2018 | Комментарии (0)