Вівторок, 07.05.2024, 20:04

Леб'язька філія Зачепилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів

Меню сайту
Календар
«  Жовтень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 193
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


lebage.ucoz.ua 

Поміж багатьох свят у календарі є день, коли настрій усієї  школи особливо піднесений і радісний. У перший тиждень жовтня країна урочисто відзначає День працівників освіти, день, коли навчальні заклади майорять осінніми квітами і розквітають посмішками вихованців та педагогів.

lebage.ucoz.ua 

     Відбулося таке свято і в Лебязькій філії Зачепилівської ЗОШ І-ІІІ ст.. В  залі зібрався весь педагогічний колектив, а учні підготували чудові концертні номери й привітання та конкурси між вчителями та учнями.

ФОТОАЛЬБОМ

 

Просмотров: 386 | Добавил: vatanen2016 | Дата: 09.10.2018 | Комментарии (0)

Нова українська школа: порадник для вчителя

ДжерелоОсвіта.ua

У Пораднику подано матеріал про Державний стандарт загальної початкової освіти, розкрито його концептуальні засади, охарактеризовано чинники забезпечення якості навчального процесу, прокоментовано структурні компоненти формули успіху Нової школи.

Посібник містить практичні завдання для вчителів, які допоможуть їм підготувати освітнє середовище, забезпечити різні форми інтегрованого навчання, залучати до педагогічної взаємодії родини дітей, інших партнерів, оцінити власну практику в контексті освітніх новацій, здійснювати моніторинг розвитку учнів.

Методичні настанови, алгоритми занять, інших видів діяльності конкретизовано зразками, які подано в Додатках: форма самооцінки вчителя, форма спостереження за навчальним середовищем, форма спостереження за розвитком дитини.

Практичний матеріал, за задумом упорядників, надасть перспективу його використання в умовах змін, забезпечить надійне підґрунтя для авторських пошуків, набуття власного досвіду в широкій і різноманітній практиці.

ЗАВАНТАЖИТИ ПОСІБНИК

Видання здійснено у межах реалізації проекту «Реформування системи підготовки та професійного розвитку педагогівНова українська школа».

Схвалено ДНУ «Інститутом модернізації змісту освіти» для використання в загальноосвітніх навчальних закладахякі працюють в межах дослідно-експериментальної роботи всеукраїнського рівня за темою «Розроблення і впровадження навчально-методичного забезпечення початкової освіти в умовах реалізації нового Державного стандарту початкової загальної освіти».

Просмотров: 387 | Добавил: vatanen2016 | Дата: 09.10.2018 | Комментарии (0)

 

ДжерелоОсвіта.ua

Починаючи з 2021 року, державна підсумкова атестація з математики для випускників шкіл, які здобувають повну загальну середню освіту, стане обов’язковою. Відповідне рішення ухвалено Колегією Міністерства освіти і науки.

Планується, що проведення державної підсумкової атестації з математики у формі ЗНО буде проводитись з використанням завдань двох рівнів: рівня стандарту та профільного.

Також рішенням колегії МОН передбачено, що починаючи з 2021 року, підтвердженням факту здобуття особою повної загальної середньої освіти стане успішне проходження нею державної підсумкової атестації.

Українському центру оцінювання якості освіти доручено підготувати та організувати ознайомлення громадськості з демонстраційними зразками завдань із математики, що використовуватимуться для проведення державної підсумкової атестації у формі зовнішнього незалежного оцінювання.

Просмотров: 361 | Добавил: vatanen2016 | Дата: 09.10.2018 | Комментарии (0)