Четвер, 02.05.2024, 02:17

Леб'язька філія Зачепилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів

Меню сайту
Календар
«  Лютий 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Наше опитування
Найкращий день календаря ?
Всього відповідей: 147
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Звіт про ведення тижня математики в Лебязькій філії

Зачепилівської ЗОШ І – ІІІ ступенів

         Відповідно до плану роботи філії з 04 по 08 лютого в закладі проходив тиждень математики. Протягом тижня було проведено багато цікавих та змістовних заходів, уроків, конкурсів, на яких діти показали свої знання, вміння, навички та творчі здібності.

Предметний тиждень мав за мету пропаганди знань з предмету, стимулювання самоосвітньої, комунікативної, творчої компетенції учнів, розширення їх кругозору, формування інтересу до предметів та поглибленню знань, розвитку через гру інтересу до математики, її історії, читання додаткової літератури, розвитку логічного мислення, кмітливості, виховання чесності, доброзичливості під час проведення змагань і математичних ігор, турнірів, математичних боїв.

4 лютого на загальношкільній лінійці вчитель математики Авакян В.М. оголосила про відкриття тижня та ознайомила учнів з планом його проведення.

Перший день тижня учні1- 4 класів прийняли участь у конкурсі «Використання геометричних фігур в малюнках та аплікаціях», переможці:  учні 2 класу: Попов О. та Паламар А.;  3 класу: Лактіонов Д., ГудименкоА.; 4 класу: Поразинський О., Чернікова М.  Учні 5 – 9 класів -  в конкурсі «Математична газета». Перемогли учні 7 класу.

У вівторок проведено конкурс «Найспритніший» серед учнів початкових класів. Перемогла команда учнів 3 класу.

У середу була проведена математична вікторина «Весела математика» між учнями 5-6 класів.  Активну участь в грі прийняли Бичков О., Тітаренко С.,  Тімченко В. та Тімченко Д. Та конкурс на кращий зошит з математики. Перемогла учениця 5 класу Валінчис Н.

У четвер, 7 лютого, цікаво та з задоволенням пройшов захід КВК з математики та логіки. Учасниками гри були учні 7-9 класів, з яких були сформовані команди: «Катет», «Куб», «Квадрат», «Люди Х». Діти розв’язували різні цікаві логічні задачі, розгадували ребуси, головоломки. Всі активно працювали, кожен прагнув допомогти своїй команді перемогти.  Перемогу здобула команда «Квадрат», капітан команди Журавчак Віталіна. Слід відмітити активну участь Гробка Я, Поразинської А., Підвишенного І.

У п’ятницю, 8 лютого, підведені підсумки тижня та нагороджені переможці.

Всі заходи Тижня математики спрямовувались на акти ... Читати далі »

Просмотров: 399 | Добавил: vatanen2016 | Дата: 13.02.2019 | Комментарии (0)